Odhalili, co je Meghan doopravdy zač?! Tenhle útok nerozdýchá!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 11:10 | Aktualizováno: 9. dubna 2020 22:02

Je Meghan Markleová zlatokopka? Americká herečka už to o sobě četla mnohokrát, rozhodně ale nečekala, že se toto označení objeví, když zadá do prohlížeče adresu webu charitativní organizace páru. Jak je to možné?

Princ Harry a jeho žena Meghan v tomto týdnu odhalili přinejmenším část plánů do budoucna. Pár prozradil, že pracuje na spuštění charitativní organizace Archewell. Prakticky ihned se ale stali terčem kritiky.

Experti i obyčejní lidé poukazovali na špatné načasování kroku. Vnuk panovnice a americká herečka jej totiž oznámili toho samého večera, kdy hlavním stránkám médií dominovala zpráva o zhoršujícím se zdravotním stavu britského premiéra Borise Johnsona.

Do toho se stali terčem útoku rádoby vtipných hackerů, kteří se rozhodli odhalit, co je Meghan doopravdy zač. Podle webu pagesix.com přesměrují všechny lidi, kteří se snaží dostat na stránku charitativní organizace jinam.

Fanoušci páru se místo toho ocitnou na stránce s videoklipem k písni amerického rappera Kanyeho Westa „Gold Digger“ neboli „Zlatokopka“. Je naprosto jasné, koho tím měli hackeři na mysli. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry