Jennifer Lopez na neurčito odpískala čtvrtou svatbu! Co se stalo?

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 15:37

Jennifer Lopez se vdávala už třikrát, ale tolikrát omílané "do třetice všeho dobrého" v jejím případě neplatilo. Přesto to zpěvačka a herečka chtěla zkusit počtvrté. Ze svatby ale sešlo. Co se stalo?

Svatba by se měla konat do roka a do dne. Brzy to přitom bude rok, co se americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez zasnoubila se slavným sportovcem Alexem Rodriguezem. Teď se ale obává, že ke sňatku nedojde.

Kvůli pandemii koronaviru totiž není možné obřad uskutečnit v původním termínu. „Popravdě to svatbu trochu ovlivnilo, uvidíme, co se stane. Upřímně, já opravdu nevím, co teď bude,“ přiznala Lopez dle webu mirror.co.uk.

Pro Jennifer půjde už o čtvrtou svatbu. Sama už dříve přiznala, že své první dva sňatky s číšníkem Ojanim Noou a tanečníkem Crisem Juddem prakticky ani nepočítá. Za oba muže totiž byla vdaná dohromady pouhé tři roky.

„Nepočítám první dvě svatby, ale za Marca (Antonyho) jsem byla vdaná deset let a máme děti,“ prozradila na sebe americká herečka. Z manželství se zpěvákem portorikánského původu má jedenáctiletá dvojčata Emmu a Maxe.

Témata: Jennifer Lopez