Hvězda Pomády ukázala na Česko: Bojujme s koronavirem jako oni!

Olivia Newton-John v roušce 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 10:12

V USA se koronavirus tak trochu vymkl kontrole, sami Američané hledají způsob, jak epidemii zpomalit. Mnozí z nich se rozhodli inspirovat v Česku. Na spoluobčany apeluje i hvězda legendární Pomády Olivia Newton-Johnová.

Už i v USA, kde se koronavirem nakazilo už více než 387 tisíc lidí a 12 300 jich již zemřelo, si všímají, jak má Česko situaci pod kontrolou. Američany zaujala především vládou nařízená povinnost nosit na veřejnosti roušky.

Všimla si toho také hvězda legendární Pomády, herečka a zpěvačka Olivia Newon-Johnová, která se obrátila na fanoušky na sociální síti. Na instagramu zveřejnila fotku s rouškou a následující vzkaz. 

„Říkali nám, že nepotřebujeme roušky, protože je zoufale potřebují zdravotníci a pro obyčejné lidi jich není dostatek! Prosím, sdílejte toto video - buďte kreativní a udělejte si vlastní - jako to udělali v České republice. My můžeme taky zploštit křivku!“ vzkázala spoluobčanům.

Není divu, že právě Olivii tak záleží na zdravotních záležitostech. Newton-Johnová má totiž přetrvávající potíže s rakovinou prsu, které se jí od roku 2013 již několikrát vrátila.

Témata: Olivia Newton-John