Prorocké vidění Dary Rolins? Nenapadlo by ji, že se to stane!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 16:17

Mohla by Dara Rolins předpovídat budoucnost? Sama oblíbená zpěvačka nejspíš netušila, že se stane něco, co se objevilo na fotografii z centra hlavního města na jejím instagramovém profilu.

Dara Rolins tráví čas v karanténě nejrůznějšími aktivitami, mj. cvičí, aby se udržela v kondici. V kontaktu s fanoušky zůstává prostřednictvím profilů na sociálních sítích. Právě tam si všimla zajímavé věci. 

„Není to tak dávno, co jsem dávala na insta fotku z prázdné pražské uličky a přišlo mi to… ne, byl to absolutně výjimečný jev. V té době by mě nenapadlo, že přijde doba, kdy bude přirozený městský ruch, život tohoto a mnoha jiných měst podobný spíš městu duchů,“ napsala na instagramu.

Slovenskou zpěvačku to přivedlo k následující myšlence. „Zvláštní. To, jak může člověk opravdu počítat jen s tím, co se děje v té aktuální chvíli. Ten okamžik ‘teď’... to je to jediné, co opravdu máme. A přesně proto si ho musíme vážit,“ konstatuje.

„Další pondělí našeho života. A i když není dokonalý a kdyby bylo na nás, vymysleli bysme ho lépe, ten dnešní je jediný a opakovat se už nebude. Člověk by si měl uvědomit, jak je fajn, že se i toto pondělí probudil,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins