Slavná topmodelka narovinu o epidemii koronaviru: Každý den mi někdo umře!

Naomi Campbell 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 15:00

Současná situace ve Velké Británii se pochopitelně dotýká i celebrit. Jednou z nich je slavná topmodelka Naomi Campbellová, která těžce nese, co se kolem ní děje. Koronavirus už ji připravil o několik přátel.

Situace ve Velké Británii je kritická, což dokazuje fakt, že královna Alžběta v neděli vystoupila teprve popáté za téměř 67 let své vlády se speciálním televizním projevem k národu. Další důkaz poskytla jedna světoznámá kráska.

Britská topmodelka Naomi Campbellová o víkendu fanouškům prozradila, jak psychicky náročné jsou pro ni poslední dny. Na sociální síti se svěřila se šokujícím tajemstvím. 

„Začíná čtvrtý týden a teprve další dva týdny budou ty nejtěžší. Každý den v týdnu jsme přišli o někoho, koho jsem znala, ale není čas truchlit,“ konstatovala na instagramu. „Prosím, buďte dál silní!“ vyzval příznivce.

V neděli britské úřady oznámily, že virus SARS-CoV-2 se v zemi potvrdil u 47.806 lidí. Nemoci covid-19, kterou koronavirus způsobuje, podlehlo 4934 lidí. Mezi nimi i několik přátel modelky.

Témata: Naomi Campbell