Nakažená Pink varuje: Říkali, že dětem nic nehrozí… My zažili něco jiného!

Pink a její syn Jameson

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 10:14

Pink se zařadila mezi slavné osobnosti, u kterých se potvrdila nákaza koronavirem. Americká zpěvačka se rozhodla varovat rodiče po celém světě. Z její zkušenosti totiž vyplývá, že nebezpečí hrozí i dětem.

Jak vás stars24.cz informoval, mezi celebrity, které potvrdily nákazu koronavirem, se v uplynulém týdnu zařadila i americká zpěvačka Pink. Onemocnění covid-19 se navíc nevyhnulo ani tříletému synovi Jamesonovi.

„Jameson byl opravdu, opravdu nemocný. Vedu si deník jeho symptomů za poslední tři týdny a mých také. On má po třech týdnech stále horečku. Je to u nás obou jako na horské dráze, ale Carey (manžel) a Willow (dcera) jsou úplně zdraví,“ prozradila v instagramovém streamu.

Popová hvězda přiznala, že měla chvíle, kdy propadala zoufalství. „Občas jsem v noci plakala a nikdy v životě jsem se tolik nemodlila. Slibovali nám, že děti budou v pořádku. Žádná taková záruka není. Nikdo není úplně v bezpečí,“ konstatuje.

„Už je nám lépe, než nám bylo. Mám hodně velké astma po celý život. Proto jsem se opravdu bála, nebudu lhát. Na začátku přitom všichni říkali, že se to týká lidí starších 65 let a děti budou v pohodě,“  připomněla Pink, která má s koronavirem jinou zkušenost.

Témata: (Moore Alecia) Pink