Jennifer Aniston cítí vděk: Dojemná slova a peněžní dar!

Jennifer Aniston 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 18:42

Jennifer Anistonová dobře chápe, že její práce momentálně zdaleka není tak důležitá. Přesvědčit se o tom mohli diváci jedné americké talk show. Herečka v něm vystoupila jako nečekaný host, aby poděkovala pravým hrdinům dnešní doby.

Vděk zdravotníkům momentálně vyjadřují celebrity po celém světě, zapojila se i Jennifer Anistonová. Hvězda kultovního seriálu Přátelé byla hostem v talk show Jimmyho Kimmela, která se improvizovaně natáčí i v době pandemie koronaviru. V pořadu se odehrálo něco velice zajímavého.

Moderátor mluvil se zdravotní sestřičkou Kimball Fairbanksovou ze státu Utah, která se nakazila koronavirem, a tak se musela izolovat od dcer ve věku 4 let, resp.roku a půl. Kimmel se rozhodl jí udělat v těchto těžkých chvílích radost.

K hovoru se náhle připojila Anistonová, která začala nemocné zdravotnici děkovat. „Prostě to musím říct, Bůh žehnej tobě a všem, co dělají to, co děláte. Jste fenomenální,“ prohlásila oblíbená herečka.

Jennifer vyhodnotila, že slovní poděkování nestačí. S Kimmelem se rozhodli Kimball obdarovat poukazem na nákupy za 10 tisíc dolarů (přes 250 tisíc korun) u jedné donáškové služby. Zdravotní sestra byla štěstím bez sebe.

Témata: Jennifer Aniston