Orlando Bloom v době koronaviru přiznal: Šlo mu o život!

Orlando Bloom už má tetování správně 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 14:10

Ze zdravotníků jsou v současnosti hrdinové po celém světě, kterým skládají poklony i slavné osobnosti. Výjimkou není ani Orlando Bloom. Oblíbený britský herec si vzpomněl na to, jak mu zachránili život.

Orlando Bloom sice s úsměvem na tváři oznámil fanouškům s partnerkou Katy Perry, že čekají holčičku, smích ho ale přešel, když zjistil, jak se vede jeho rodné Velké Británii. V zemi přibývá případů nákazy koronavirem i obětí.

Slavného hollywoodského herce, hvězdu Pána prstenů a Pirátů z Karibiku, to donutilo k reakci. Rozhodl se poděkovat britským profesionálním zdravotníkům, se kterými má sám velice dobré zkušenosti.

„NHS (Britský státní zdravotnický systém - pozn.red.) mi zachránila život, když mi bylo 20 let a spadl jsem z okna ve třetím patře a zlomil si páteř. Posledních 20 let sice žiju v USA, ale pořád je to jedna z veřejných služeb, které nejvíce respektuji,“ vzkázal Bloom na instagramu.

Orlando ještě sdílel video, ve kterém britští zdravotníci apelují na spoluobčany, aby zůstali doma. Oblíbený herec se k jejich výzvě připojil.

Témata: Orlando Bloom