Robbie Williams měl koronavirus? Neuvěříte, jak se vyléčil!

Robbie Williams 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 12:12

Ani popové hvězdy nejsou imunní vůči nákaza koronavirem, testy ji potvrdily např. u zpěvačky Pink. Britský showman Robbie Williams se sice otestovat nenechal, přesto tvrdí, že nemoc nejspíš prodělal. Jak se vyléčil?

Robbie Williams sice nepodstoupil žádný test, který by to potvrdil, pojal ale podezření, že se nakazil koronavirem. Příznaky podle svých slov cítil, když byl v karanténě po návratu z Austrálie, kde mu z pochopitelných důvodů zrušili koncert.

„Byl jsem v karanténě v Airbnb bytě kus cesty od zbytku rodiny a začal jsem mít strach o jídlo, o syna a mou rodinu, a že mi dojdou léky. Pár dní jsem se opravdu bál,“ prozradil slavný Brit webu listu The Sun.

Navíc se u něj začaly projevovat některé ze symptomů nemoci covid-19. „Moje tělo začínalo být unavené a těžké. Byl jsem přesvědčený, že mám koronavirus. Normálně to nedělám, ale klekl jsem si na kolena a začal se modlit,“ svěřil se světoznámý zpěvák.

„Víte, co se stalo? Symtpomy odezněly a strach také,“ dodal Williams. Zůstává tedy nejasné, co mu doopravdy bylo. Popovým hvězdám se ale nákaza nevyhýbá. Jak vás stars24.cz informoval, nakazila se např. americká zpěvačka Pink.

Témata: Robbie Williams Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)