Vévodkyně Kate: Nechali ji v tom! Strach z nákazy roste!

Kate Middleton 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. dubna 2020 10:15

Vévodkyni Kate nezbývá nic jiného! Manželka budoucího krále musí v těchto dnech riskovat, že se nakazí koronavirem, aby nezklamala britský národ. Po odchodu Harryho a Meghan totiž na ní a prince Williama zbyla nevděčná práce.

Princ Harry a jeho žena Meghan svým odchodem z britské královské rodiny v těchto těžkých chvílích ztížili život princi Williamovi a jeho manželce. Britové totiž mají od členů rodiny velká očekávání.

„Je velmi důležité, aby se vévodkyně Kate nestáhla do ústraní. Pokud se královská rodina objevuje, lidem to dává pocit bezpečí a stability. Takové poselství má velký význam především v době krize,“ řekla dle webu cas.sk nejmenovaná odbornice na britskou monarchii.

Kate a William jsou po odchodu vévody a vévodkyně ze Sussexu jedinými výraznými členy britské královské rodiny z mladší generace, pro kterou by koronavirus podle odborníků neměl být tak nebezpečný. Panovnice i její syn Charles naopak patří mezi zranitelné osoby.

Královna Alžběta přesto nehodlá mlčet. Právě dnes večer by měla promluvit k těžce zkoušenému národu prostřednictvím televizní obrazovky.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)