Královskou rodinu ovládl strach: Potvrzená nákaza a hospitalizace na JIPce!

Princezna Eugenie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 19:14

Ani členům britské královské rodiny se nevyhýbá nákaza koronavirem, princ Charles už se z ní zotavil. Mnohem hůře se nemoc projevila u tchána princezny Eugenie. George Brooksbanka museli dokonce hospitalizovat na JIPce.

Princezna Eugenie má v poslední době spoustu starostí se svou nejbližší rodinou. Život jí nejprve komplikoval její otec, princ Andrew, který ztropil takový skandál, že již před několika měsíci přestal vykonávat své povinnosti. Teď vnučce královny přidělávají starosti rodiče jejího muže.

Její jednasedmdesátiletý tchán George Brooksbank a jeho žena Nikola měli pozitivní test na přítomnost koronaviru. Zatímco tchyně nepotřebovala hospitalizaci, George podle webu magazínu People strávil nějaký čas na jednotce intenzivní péče. Teď už by jeho zdravotní stav měl být stabilizovaný.

Průběh nemoci je u Brooksbanka každopádně o dost závažnější než u následníka trůnu, prince Charlese, který už se z nemoci covid-19 zotavil, ačkoliv dál zůstává v izolaci ve Skotsku. 

Situace ve Velké Británii nenechává v klidu ani samotnou královnu Alžbětu. Jak vás stars24.cz informoval, panovnice se rozhodla, že v neděli prostřednictvím televize promluví k národu.

Témata: princezna Eugenie královská rodina (gbr) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)