Harry Potter se nakazil koronavirem, objevilo se! Radcliffe ví, proč o něm lhali!

Daniel Radcliffe

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 14:35

Před časem se objevila na sociálních sítích informace, že představitel Harryho Pottera, herec Daniel Radcliffe, se nakazil novým koronavirem. Byla to lež. On sám už ale ví, proč si někdo vybral zrovna jeho.

V době, kdy ještě nebyla koronavirem nakažena jediná celebrita, se objevila falešná zpráva, že koronavirus má Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera. Tehdy prý přišel do maskérny a maskérka mu řekla, že jí o tom právě napsala její neteř. 

Oblíbený britský herec dál bere celou situaci s humorem. „Zasmál jsem se tomu a pak strávil další den s médii. V každém rozhovoru jsem jen popřel, že mám koronavirus,“ prozradil v americké talk show The Late Show.

Filmová hvězda má dokonce vysvětlení, proč si vtipálci vybrali právě jeho. „Jsem bledý a navíc nejsem na sociálních sítích, takže jsem to neviděl včas a nemohl zareagovat dost rychle na to, abych to zastavil,“ myslí si Radcliffe.

Naopak jiní herci takové štěstí jako on neměli, protože se u nich nákaza koronavirem opravdu potvrdila. Třeba Tom Hanks už se naštěstí z nemoci Covid-19 uzdravil. 

Témata: Daniel Radcliffe