Harry kašle na příslušnost k monarchii?! Co provede královně a tatínkovi?

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 12:48

V britské královské rodině stále panují obavy z toho, jak princ Harry naloží s nově nabytou svobodou. Bude škodit monarchii? Už po pouhých pár dnech začíná být poměrně jasno.

Princ Harry a jeho žena Meghan ve středu přestali vykonávat povinnosti členů britské královské rodiny. Právě dnes má Disney zveřejnit přírodovědecký dokument o slonech, kterým diváky provede právě vévodkyně. Rozhodně to nebude její poslední pracovní příležitost.

Podle webu dailymail.co.uk už jejich agent Nick Collins obdržel nabídky v celkové hodnotě desítek milionů dolarů. Některé z nich zcela souzní s charitativní činností páru, jindy jde o obyčejnou reklamu či propagaci.

„Nicméně, Harry instruoval svůj a Meghanin tým o odmítnutí všeho, co by mohlo poškodit pověst královské rodiny. V podstatě všechno, co by se týkalo královny, prince Charlese či jeho bratra Williama, je zapovězeno,“ uvedl zdroj serveru.

Ukazuje se, že navzdory odchodu je princ Harry nadále věrný rodině a monarchii. „Přesto, že odstoupil z královského života, nechce naštvat babičku nebo otce,“ konstatuje zasvěcenec.

Témata: Princ Harry Královna Alžběta II. Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)