Tom Cruise potvrdil: Nový Top Gun se kvůli koronaviru odkládá!

Tom Cruise 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2020 10:14

Život se kvůli koronaviru zastavil i v Hollywoodu, kolébce filmového průmyslu. Studia již odkládají dlouho očekávané premiéry. Slavný herec Tom Cruise potvrdil, že se to týká i jeho trháku.

Koronavirová epidemie dopadá také na filmový průmysl, premiéry nových snímků jsou náhle v nedohlednu. Odklad už potvrdila nová bondovka, ve které agenta 007 naposledy ztvární Daniel Craig. Včera přišla další špatná zpráva.

Na sociální síti ji oznámil Tom Cruise, který se již v červnu měl opět představit v jedné ze svých nejznámějších rolí. Ve čtvrtek ale fanouškům oznámil, že se budou muset počkat ještě další půlrok. 

I know many of you have waited 34 years. Unfortunately, it will be a little longer. Top Gun: Maverick will fly this December. Stay safe, everyone.

— Tom Cruise (@TomCruise) April 2, 2020

„Vím, že hodně z vás na to čekalo 34 let. Bohužel, budete muset čekat ještě chvíli. Top Gun: Maverick poletí až v prosinci. Zůstaňte doma, všichni,“ napsal na twitteru. Není to poprvé, co mu koronavirus zasáhl do plánů.

Již koncem února bylo přerušeno natáčení nové Mission Impossible, které probíhalo v těžce zkoušené Itálii, konkrétně v Benátkách. Cruise musel podle tehdejších informací zůstat po nějaký čas v hotelu.

Témata: Tom Cruise Top Gun: Maverick