Tom Hanks truchlí: Zotavil se, koronavirus Covid-19 mu ale zabil přítele!

Adam Schlesinger 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 12:48

Tom Hanks koronavirus zdolal, jeden z jeho dobrých přátel ale takové štěstí neměl. Nemoci Covid-19 podlehl teprve dvaapadesátiletý hudebník Adam Schlesinger, který složil hudbu pro jeden z Hanksových filmů.

Jak vás stars24.cz informoval, Tom Hanks se zotavil z nákazy koronavirem, kterou u něj potvrdily testy během pobytu v Austrálii, a dokonce už se vrátil do USA. Tam ho ale zastihla smutná zpráva. Jeden z jeho přátel totiž takové štěstí neměl a koronavirus ho připravil o život.

„Nebyl by žádný Playtone (Hanksova produkční firma - pozn.red.) bez Adama Schlesingera, bez jeho That Thing You Do! (film To je náš hit!). Ztratili jsme ho kvůli Covid-19. Jsem strašně smutný,“ napsal slavný herec na twitteru.

Adam Schlesinger (†52) byl americký hudebník. Nejvíce ho proslavil hit, který složil pro fiktivní filmovou kapelu do snímku To je náš hit, oblíbené komedie s Tomem Hanksem v hlavní roli. 

Schlesinger byl za píseň nominován na Oscara, sošku si odnesl z cen Emmy a Grammy. Jako hudebník se realizoval v kapelách Fountains of Wayne a Ivy. 

Témata: Adam Schlesinger Tom Hanks Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) úmrtí