Vévodkyně Meghan dosáhla svého: Harryho si úplně podmanila!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 10:15

Princ Harry a vévodkyně Meghan se včera oficiálně "osvobodili" od královské rodiny. Fanoušci monarchie z toho pochopitelně viní americkou herečku. Proč už jí to ani nemá smysl dávat najevo?

V polovině května to budou teprve dva roky, co se americká herečka Meghan Markleová přivdala do britské královské rodiny. Na jaře 2018 by asi málokdo čekal, co se stane na apríla 2020. Teď už je to ale oficiální.

Podle webu magazínu Hello! již přijde vniveč jakákoliv snaha prince Harryho a jeho ženu kontaktovat. „Moc díky za váš email. Kancelář vévody a vévodkyně ze Sussexu byla uzavřena,“ stojí v automatické odpovědi, která přijde všem, kdo se je pokusí přes internet kontaktovat.

Harry a Meghan oznámili odchod z královské rodiny letos v lednu, a to k nelibosti královny Alžběty a dalších jejích členů. Panovnice sice uvedla, respektuje jejich přání žít nezávisleji, sama by ale preferovala, kdyby zůstali naplno členy královské rodiny. Proto se rozhodla jim do budoucna umožnit možnost se vrátit.

Princ a jeho manželka o tom zatím nechtějí slyšet, naopak si užívají svobody. Dle webu vulture.com zítra Disney zveřejní přírodovědecký dokument o slonech, kterým diváky provede právě vévodkyně Meghan.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)