Koronavirus v rodině Sarah Jessicy Parker: Dobře to dopadlo!

Sarah Jessica Parker

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2020 17:07

Nový koronavirus se prudce šíří také ve Spojených státech, nákaza se potvrdila i v rodině herečky Sarah Jessicy Parkerové. Známá seriálová hvězda ale fanouškům v těchto dnech potvrdila dobrou zprávu.

Jak vás stars24.cz informoval v březnu, nákaza koronavirem s potvrdila i v rodině americké herečky Sarah Jessicy Parkerové. Onemocnět měla sestra jejího manžela Matthewa Brodericka Janet. Cítila se špatně od chvíle, co se vrátila z konference ve státě Kentucky.

Zprávu tehdy potvrdila církev episkopalistů, ke které se Janet hlásí. „Současný stav Janet je stabilní, léčí se kvůli akutnímu zápalu plic. Dostává tu nejlepší péči a podle prognózy jejího doktora se zcela zotaví,“ oznámila dle webu. Sama Janet tenkrát uvedla, že je z nejhoršího venku.

Fanoušky hvězdy kultovního seriálu Sex ve městě zajímá, jak se Janet daří nyní. Podle webu magazínu Hello! odpověděla Sarah Jessica jednomu příznivci na sociální síti.

„Už je jí lépe. Byla hodně nemocná. Už ji ale propustili z nemocnice domů, kde se zotavuje. Díky za optání,“ reagovala slavná herečka. Ona sama se naštěstí od příbuzné nenakazila.

Témata: Sarah Jessica Parker