Dara Rolins v karanténě: Našla věc, kterou hledala 20 let!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 15:22

Také Daru Rolins uvěznil koronavirus doma, slovenská zpěvačka toho ale rozhodně nemusí litovat. Našla totiž něco, co dlouhé roky hledala a nemohla najít. O co přesně jde?

Dara Rolins fanoušky vyzývala k tomu, aby si karanténu užili, protože mají více času, než by měli jinak. Sama populární zpěvačka už má minimálně jeden důvod k radosti, o kterém se svěřila fanouškům. 

„Domácí režim má něco do sebe, nechci si stěžovat, když vím, že problémy začínají až ve chvíli, když řešíme fatálnější věci, než je povinná karanténa. Ale ano, přiznávám, i mně chybí ta svoboda, pohyb, vystoupení,“ napsala na sociální síti.

Pohledná Slovenka prozradila, jak na současnou situaci nahlíží. „Beru to celé jako zkoušku, výchovný kurz, mj. cvičení naší trpělivosti, disciplíny, vytrvalosti, cestu, jak v sobě opět objevit klid. Prostě najít ztracené,“ konstatovala na instagramu.

Samotné Daře se to podle jejích slov podařilo. „Tak jako já trpělivost, která mi došla tak před 20 lety… Takže, přeji i vám, abyste v tom celém ‘nesmyslu’ našli smysl a nepřestali se usmívat,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins