Jasmina Alagič je hrdá na Slováky: Tohle jsme znali jen z filmu!

Jasmina Alagič 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. března 2020 16:39

Také na Slovensku se celebrity snaží přesvědčit fanoušky, aby dodržovali opatření nařízená vládou. Rytmusova manželka Jasmina je na chování spoluobčanů hrdá, i když to prý nějakou dobu trvalo, než to začalo být ideální.

Kontaktu s některým z nakažených se chtějí za každou cenu vyhnout rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina. Jak vás stars24.cz informoval, balkánská kráska dala už téměř dva týdny nazpět jasně najevo, jak se budou chovat.

„Ne že bych byla panikářka, ale na druhé straně se chci chovat zodpovědně. V situaci, ve které jsme se ocitli, jsem se rozhodla, že se budeme setkávat jen s uzavřeným okruhem přátel a jen doma,“ uvedla tehdy.

Dnes už se doma izolovala naprostá většina Slováků a manželka populárního rappera to kvituje. „Jsem nenormálně hrdá na to, jak to všichni berou. Zodpovědně!“ vzkázala fanouškům na instagramu.

„Je úžasné vidět sounáležitost. Jasně, nebylo to tak hned od začátku, ale divíte se? Vždyť jsme toto všechno viděli jen ve filmech, pochopit, že se nás to fakt týká, prostě chtělo čas. Mysleme pozitivně. Bude dobře,“ napsala Alagič Vrbovská.

Témata: Jasmina Alagič