Princ Charles má bezesné noci: Nakazil další slavné osobnosti?!

Princ Charles 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2020 10:14

Princ Charles v těchto dnech rozhodně nemá klidné spaní. Následník britského trůnu přiznal nákazu koronavirem a jistě má teď obavy, zdali někoho nenakazil. Zvlášť když byl v poslední době v kontaktu se spoustou lidí včetně slavných osobností.

Princ Charles včera potvrdil, že u něj testy potvrdily nemoc Covid-19 způsobenou novým koronavirem. Následníka trůnu teď jistě čekají bezesné noci kvůli obavám z toho, jestli nenakazil někoho dalšího. Zatím ví jen to, že jeho manželka, vévodkyně Camilla, od něj virus nechytila.

Jak vás stars24.cz informoval, lékaři ho také ujistili, že nenakazil svou matku, třiadevadesátiletou královnu Alžbětu. Naposledy se totiž viděli 12. března, přičemž Charles začal být infekční nejdříve o den později. Přesto někteří lidé, kteří se s princem setkali, sahají k preventivním opatřením.

Třeba boxerský šampion těžké váhy Anthony Joshua se dobrovolně uchýlil do domácí izolace, poté co se v minulých dnech s následníkem trůnu setkal. Rozhodl se tak poté, co princ nákazu koronavirem potvrdil.

„AJ je doma a řídí se doporučením vlády. Daří se mu dobře a všem postiženým přeje rychlé uzdravení,“ řekl listu Daily Mail jeho mluvčí. Joshua se s Charles setkal na společenské akci 9. března.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)