Heidi Klum už zná výsledek! Nakazila se koronavirem?

Heidi Klum 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 16:40

U modelky Heidi Klumové se před několika dny objevily příznaky, které provází i nemoc Covid-19. Není divu, že německá kráska se rozhodla podstoupit test na nový koronavirus. Teď už je konečně jasné, jak dopadl.

Heidi Klumová před několika dny potvrdila, že podstoupila test na koronavirus, od té chvíle ale fanoušky pořádně napínala s výsledky. Přitom jim jasně dala najevo, že vykazovala příznaky nemoci Covid-19.

„Jako mnoho z vás jsem celý týden nemocná a můj manžel se bohužel po návratu z turné před pár dny cítí podobně. Abychom byli v bezpečí, žijeme odděleně, dokud nedostaneme výsledky našich testů. Nechci šířit virus a riskovat, že se od nás někdo nakazí. Sice bych ho chtěla obejmout a políbit, ale tohle je teď důležitější,“ uvedla na instagramu.

První přišly výsledky testů jejímu manželovi Tomu Kaulitzovi z kapely Tokio Hotel. U něj se nákaza novým koronavirem nepotvrdila. To nejspíš slavnou topmodelku alespoň částečně uklidnilo.

Úplnou jistotu jí však dodal až její vlastní test, který rovněž vyšel negativně. „Už je mi mnohem lépe, děkuji. Mám jen silné nachlazení a snažím se z toho dostat. Všem vám posílám lásku,“ prozradila slavná Němka fanouškům.

Témata: Heidi Klum