Michael Jackson předpověděl koronavirus? Bodyguard krále popu šokuje!

Michael Jackson 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 10:15

Věděl někdo o hrozbě celosvětové pandemie koronaviru? Bodyguard Michaela Jacksona naznačuje, že to byl právě jeho šéf, který si zakrýval nos a ústa v době, kdy to opravdu nebylo běžné.

Matt Fiddes se živil ochranou slavných osobností, jeho neznámějším zaměstnavatelem byl kontroverzní zpěvák Michael Jackson, pro kterého pracoval mezi lety 1999 až 2009. Zahraniční média se na něj v tuto chvíli obrátili kvůli tomu, že jeho „šéf“ byl známý tím, že běžně nosil na veřejnosti roušku. Proč?

Podle bodyguarda předpovídal, že lidstvo může ohrozit nějaká nová nemoc, nový virus. Král popu navíc hodně cestoval, občas navštívil i čtyři země za den. „Michaele, prosím, nenos to, ztrapňuješ nás oba,“ zavzpomínal Fiddes pro web listu The Sun na to, co mu říkal.

„Matte, můžu onemocnět, a to bych zklamal fanoušky. Mám koncerty. Musím se starat o svůj hlas, zůstat zdravý. Nevím, co mě může potkat,“ vysvětloval mu Jackson, proč nosí roušku. Osobní strážce tvrdí, že pokud by zpěvák žil, apeloval by na lidi, aby je nosili také.

„Pak by naříkal, že ho nikdo neposlouchá, protože když říkal lidem takové věci, nikdo ho nebral vážně, lidé ho totiž měli za blázna,“ dodal Fiddes, který o hvězdného klienta přišel před více než 10 lety. Jackson v červnu 2009 náhle zemřel.

Témata: Michael Jackson