Velký kšeft: Meghan a Harry dostali nabídku, která se neodmítá!

Meghan Markle a princ Harry

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2020 15:19

Ostře sledovaní členové britské královské rodiny by se mohli objevit na televizních obrazovkách! Producenti kultovních Simpsonových si totiž zoufale přejí, aby princ Harry a Meghan Markleová nadabovali sami sebe v seriálu o žluté americké rodince!

Podle britského listu The Sun už tvůrci seriálu o Homeru, Marge, Bartovi, Líze a Maggie Simpsonových mluvili o tom, že by si Meghan a Harry mohli zahrát sami sebe. Oficiálně jim ovšem tuto možnost ještě nenabídli. Tedy až doteď!

„Mluvili jsme o Harrym a Meghan. Slyšel jsem, že ona si chce vyzkoušet práci s hlasem. Takže pokud tohle čtete, zavolejte nám!“ vzkázal jim prostřednictvím médií producent Al Jean.

O tom, že se Meghan zajímá o dabing, se její manžel zmínil na loňské premiéře Lvího krále. Pro Meghan by to nebyla úplná novinka, před svatbou se živila jako herečka a tak má velmi dobrou hlasovou průpravu.

Herečka Yeardley Smithová, která propůjčila svůj hlas Líze Simpsonové, také nedávno prozradila, že by chtěla, aby se v seriálu objevila i mladá švédská aktivistka Greta Thunbergová.

„Bylo by skvělé, kdyby si Greta zahrála sama sebe," myslí si Smithová. „Prošla by se Springfieldem a zjistila, že má s Lízou tolik společného,“ dodává dabérka.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Simpsonovi