Heidi Klum má tajemství! Jak dopadl test na koronavirus?

Heidi Klum 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 21:59

Heidi Klum měla už před několika dny podstoupit test na přítomnost koronaviru, od té doby se ale chová podezřele. Fanoušci stále marně čekají na zprávu o jeho výsledku. Řekne jim topmodelka pravdu?

Jak vás stars24.cz v týdnu informoval, podstoupení testu na koronavirus potvrdila na sociální síti Heidi Klumová. Fanoušci však už několik dní marně čekají na oznámení ohledně jejich výsledků.

Zatím se dozvěděli, že negativně dopadl alespoň test jejího manžela Toma Kaulitze, za kterého promluvil jeho bratr a kolega z kapely Tokio Hotel Bill. Slavná topmodelka ale mlčí, jediné informace poskytla už před pár dny.

„Jako mnoho z vás jsem celý týden nemocná a můj manžel se bohužel po návratu z turné před pár dny cítí podobně,“ popsala na instagramu, jak se cítí. Tehdy tvrdila, že se s manželem rozhodli od sebe izolovat. 

„Abychom byli v bezpečí, žijeme odděleně, dokud nedostaneme výsledky našich testů. Nechci šířit virus a riskovat, že se od nás někdo nakazí. Sice bych ho chtěla obejmout a políbit, ale tohle je teď důležitější,“ konstatovala kráska.

Témata: Heidi Klum