Harry a Meghan na odchodu z rodiny: Srdceryvný vzkaz Dianě!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 20:01

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou na odchodu z britské královské rodiny, ještě jim ale zbývá posledních pár dní ve službách monarchie. Harry vzpomněl na svou maminku Dianu, které věnoval srdceryvný vzkaz.

Z manželky prince Harryho se maminka stala loni v květnu, kdy se jim narodil syn Archie. Tomu jsou již oba zase nablízku, protože se vrátili do Kanady poté, co si ve Velké Británii splnili poslední povinnosti pro britskou královskou rodinu, kterou počínaje dubnem opustí.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ale zatím stále mluví jménem monarchie a právě dnes si splnili jednu povinnost. Na instagramovém profilu nezapomněli na svátek věnovaný všem maminkám.

„Nezáleží na tom, jak říkáte své mámě, letošní Den matek ve Spojeném království vzdáváme čest všem matkám po celém světě, které toho každý den dělají tolik a teď ještě víc. Díky,“ napsali ve vzkazu na sociální síti.

Zatímco Meghan ještě maminku má a může jí popřát osobně, její muž o ní tragicky přišel. Populární princezna Diana zemřela v létě 1997 při tragické dopravní nehodě v Paříži.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Lady Diana královská rodina (gbr)