Přátelé si jdou po krku? Aniston a Perry zuří, každému vadí něco jiného!

Přátelé 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 21:21

Může ještě sejít z dlouho očekávaného a již ohlášeného comebacku Přátel? Spory mezi herci by to způsobit mohly. Stěžovat si mají především Jennifer Anistonová a Matthew Perry, každému navíc vadí něco jiného.

Před měsícem bylo potvrzeno, že pod taktovkou společností Warner Bros a HBO vznikne deset let od poslední epizody kultovního seriálu Přátelé zbrusu nový speciál. Mluvilo se např. o formátu, kde by herci vyprávěli historky z natáčení. 

Podle magazínu Women’s Day ale půjde o normální hranou epizodu, což ale způsobuje jisté problémy. Matthew Perry, představitel Chandlera, má prý požadovat přepis scénáře, který se mu nelíbí. Mezi herci navíc začala hádka o peníze.

Zdroj časopisu tvrdí, že otázkou platů se zabývá především Jennifer Anistonová, které má vadit, že si pánská polovina obsazení sitcomu vyjednala lepší honorář. Údajně se má cítit podvedená a už lituje, že na nabídku kývla.

Web Gossip Cop ale konstatuje, že tvrzení magazínu jsou naprosto smyšlená. Je totiž veřejně známo, že všichni herci budou zaplaceni stejně. Podle informací serveru theverge.com si přijdou na 2,5 až 3 miliony dolarů. 

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Matthew Perry