Dara Rolins vyzývá fanoušky: Pojďme si karanténu užít!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 20:00

Domácí karanténu si asi nikdo moc neužívá, ale Dara Rolins vyzývá fanoušky k tomu, aby si nynější období užili. Populární Slovenka dokonce naznačila lidem, jak se dá trávit čas.

Dara Rolins ještě před několika dny působila dojmem, že hrozbu koronaviru zlehčuje, teď už ale nové nemoci přikládá patřičnou váhu. Už i ona vyzývá k nošení roušek a doufá, že lidé se zdravým rozumem už nebudou řešit, že v nich vypadají směšně.

Sama se zatím snaží žít relativně normální život. „Jak vypadají vaše rána v těchto dnech? Budík mi zazvoní v 8 a ještě v polospánku na sebe hodím to, co najdu po cestě z domu, na zahradu a z ní rovnou do lesa. Po procházce trošku jógy,“ prozradila svou ranní rutinu.

Pak se věnuje především dceři. „Dopisuji svůj další diář, hrajeme s Lolou Playstation, Nintendo, Roblox, seriály na Netflixu. No a samozřejmě vaříme, a konečně ze všech těch kuchařských knih, které sbírám,“ popsala slovenská zpěvačka, která nezapomíná na fanoušky.

„Při tom všem myslím i na vás, posílám virtuální objetí, držte se. Pojďme si v rámci rozdaných karet a možností ‘užít’ ten čas, který nám byl zřejmě ne úplnou náhodou vyhraněný k aktivitám, emocím, myšlenkám, které nás za jiných okolností v běhu dní předběhnou, někdy uniknou,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins