Harry a Meghan v izolaci: Tohle nás má zachránit?!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 9:59 | Aktualizováno: 21. března 2020 13:35

Princ Harry a vévodkyně Meghan se odjakživa snaží promlouvat lidem do duše a nepolevují v tom ani nyní. Fanoušci se ale diví obsahu jejich instagramového vzkazu. Opravdu nás má tohle zachránit?

Princ Harry a vévodkyně Meghan si splnili poslední povinnosti a odcestovali zpátky za synem Archiem do Kanady, kde se ocitli v naprosté izolaci od zbytku britské královské rodiny. 

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu už na svém instagramovém profilu vzkaz nebo návod, jak se chovat v době celosvětové pandemie koronaviru. „Jsou to nejisté časy. Teď, víc než kdy dřív, potřebujeme jeden druhého,“ vzkazují.

„Budeme s vámi sdílet informace a zdroje, které nám pomohou se zorientovat v nejisté době: zveřejníme jen ověřené informace a fakta od důvěryhodných expertů a budeme pracovat s organizacemi, které se starají o naše mentální a emoční zdraví,“ slíbili princ s manželkou.

Harry a Meghan na závěr dodali, že momentálně by všichni měli táhnout za jeden provaz. „Jsme v tom všichni společně a jako globální komunita se můžeme navzájem podporovat. Těšíme se, že s vámi budeme v následujících dnech a týdnech v kontaktu,“ uvedli.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)