Bond girl nakažená koronavirem: Zásadní zlepšení! Takhle se léčí!

Olga Kurylenko 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 14:26

Koronavirem nakažená herečka a někdejší Bond girl Olga Kurylenko je z nejhoršího venku. Ukrajinská rodačka to fanouškům naznačila na sociální síti, kde také prozradila, jak se "léčila".

Mezi nejslavnější osobnosti, které se nakazily koronavirem, patří Olga Kurylenko, Bond girl z filmu Quantum of Solace z roku 2008. Po pozitivním testu se léčí sama v domácí izolaci, podle jejích slov se u ní nemoc projevila horečkou až 39 stupňů. Její zdravotní stav se ovšem zásadně zlepšil.

„Dnes se konečně cítím lépe. Horečka je pryč. Slyším se lidi ptát, kde se nacházím. Jsem v Londýně. Jak vím, že jde o koronavirus, nikoliv o chřipku? Dělali mi test na koronavirus, který byl pozitivní,“ prozradila na instagramu.

Lékaři jí nepředepsali žádné léky. „Řekli mi jen, ať beru paracetamol v případě, že bude horečka příliš vysoká nebo bolest moc velká,“ konstatuje rodačka z Ukrajiny, která lidem přece jen dala jakýsi návod.

Herečka na sociální síti uvedla, že především doplňuje vitaminy B5, C, E a užívá další doplňky stravy. „Poznamenejte si ale, že vitaminy neléčí koronavirus, pouze pomáhají imunitnímu systému,“ připomněla Kurylenko.

Témata: Olga Kurylenko Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)