Harry a Meghan vzkazují: JSME V TOM TAKY!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 10:18

Princ Harry a vévodkyně Meghan se sice za pár dní oficiálně stáhnou do ústraní, přesto jim není lhostejné, co se momentálně ve světě děje. Co vévoda a vévodkyně vzkazují lidem po celé zeměkouli?

Jak už vás stars24.cz informoval, hrozba nákazy koronavirem ovlivňuje i život britské královské rodiny. Posledních několik dní, které zbývají do začátku dubna, jsou jejími členy také princ Harry a jeho žena Meghan. 

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu neberou pandemii na lehkou váhu, na svém instagramovém profilu SussexRoyal proto zveřejnili vzkaz adresovaný lidem po celém světě. „Jsou to nejisté časy. Teď, víc než kdy dřív, potřebujeme jeden druhého,“ vzkazují.

„Budeme s vámi sdílet informace a zdroje, které nám pomohou se zorientovat v nejisté době: zveřejníme jen ověřené informace a fakta od důvěryhodných expertů a budeme pracovat s organizacemi, které se starají o naše mentální a emoční zdraví,“ slibují princ a jeho žena.

Harry a Meghan dodali, že momentálně by všichni měli táhnout za jeden provaz. „Jsme v tom všichni společně a jako globální komunita se můžeme navzájem podporovat. Těšíme se, že s vámi budeme v následujících dnech a týdnech v kontaktu,“ uvedli.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)