Bond girl Olga Kurylenko bojuje s koronavirem: Z nejhoršího je venku?!

Olga Kurylenko 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 12:48

Olga Kurylenko patří ke slavným tvářím, u kterých se potvrdila nákaza koronavirem. Nemoc, kterou vir způsobuje, u ní měla poměrně závažný průběh, do nemocnice ji ovšem nepříjali. Jak se herečka cítí teď?

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, pozitivní test na přítomnost koronaviru potvrdila také Olga Kurylenko, herečka původem z Ukrajiny,m kterou nejvíce proslavila role Bond girl v bondovce Quantum of Solace z roku 2008, kde si zahrála po boku současného představitele agenta 007 Daniela Craiga.

Filmová hvězda teď prozradila, jak na tom vlastně je. „Proč nejsem v nemocnici? Protože nemocnice jsou plné a přijímají pouze pacienty, kteří bojují o život, pokud to chápu správně. Bylo mi řečeno, že pokud se můj stav zhorší, mám si zavolat záchranku,“ napsala na instagramu.

Fanouškům také prozradila, kde jí bylo umožněno se nechat otestovat. „V nemocnici, kam mě odvezla sanitka poté, co jsem si ji zavolala, když jsem měla horečku přes 39 stupňů,“ popsala Olga.

„Kde jsem se nakazila? To nemůžu říct. Mohlo to být kdekoliv. Možná když jsem se dotkla kliky u taxíku. Je to na površích! Týden jsem měla stabilně teplotu kolem 38 stupňů, někdy 38 a půl. Dneska konečně spadla,“ dodala Kurylenko.

Témata: Olga Kurylenko