Další nakažená filmová hvězda! Idris Elba promluvil o příznacích!

Idris Elba

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 17:01

Nový koronavirus si nevybírá, už se jím nakazilo i několik filmových hvězd. Pozitivní test měl i britský herec Idris Elba, který je nyní v domácí izolaci. Jaký je u něj průběh nemoci?

Smrtelně nebezpečným koronavirem už se nakazily i zahraniční filmové hvězdy. V Austrálii zjistili přítomnost viru u Toma Hankse a jeho manželky Rity, pozitivní test měla i někdejší Bond girl Olga Kurylenko.

Pozitivní test včera oznámil také britský herec Idris Elba, který účinkoval například v seriálu The Wire - Špína Baltimoru či ve filmech z komiksového světa společnosti Marvel. O nákaze informoval na twitteru.

This morning I tested positive for Covid 19. I feel ok, I have no symptoms so far but have been isolated since I found out about my possible exposure to the virus. Stay home people and be pragmatic. I will keep you updated on how I’m doing ???? No panic. pic.twitter.com/Lg7HVMZglZ

— Idris Elba (@idriselba) March 16, 2020

Elba také zveřejnil video, v němž apeluje na svoje fanoušky, aby byli co se týče nákazy co nejvíce transparentní a v případě jakéhokoliv podezření se izolovali a nechali otestovat. „Lidi, zůstaňte doma a buďte pragmatičtí. (...) Žádnou paniku,“ radí na záběrech. 

Oblíbený herec, který se objevil rovněž ve snímcích Americký gangster či RocknRolla, dodal, že zatím nepociťuje žádné symptomy nemoci, nechal se však otestovat po zjištění, že nedávno přišel do kontaktu s nakaženým.

Témata: Idris Elba Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)