Meghan hledá práci: Ambiciózní pokus vydělat peníze!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 12:46

Vévodkyně Meghan intenzivně hledá práci, aby s Harrym uživili rodinu i po odchodu z královské rodiny. Podle zdrojů z okolí páru je americká herečka velice ambiciózní a o novém zaměstnání má v podstatě jasno.

Od prvního dubna bude vévodkyně Meghan volná, přestane totiž oficiálně pracovat pro britskou královskou rodinu. S princem Harrym si tak budou muset vydělávat sami. Ona ovládá herecké řemeslo, ke kterému se podle všeho hodlá vrátit. Podle britských médií již instruovala svého agenta, aby jí našel roli v populárních superhrdinských filmech.

Nejnovější informace webu listu The Sun už ale hovoří o něčem jiném. Podle něj vedou kroky Američanky nejspíš do televize. Údajně už měla proběhnout řada setkání Meghan s televizními agenty.

„Meghan je dál velice ambiciózní a otevřená návratu před kameru, což je práce, kterou miluje a dělá dobře,“ tvrdí zdroj serveru s tím, že velký comeback plánuje na podzim, konkrétně na září, nebo říjen. 

Překvapením ale je, že se nepoohlíží po seriálech, které ji proslavily. „Před herectvím preferuje dokumentární tvorbu, ve které by se mohla zabývat problémy, které ji zajímají. Moc se těší, co si pro ni budoucnost připraví,“ dodal zasvěcenec. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)