Tom Hanks propuštěn z izolace: Kontakt s lidmi má dál zakázaný!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 10:10

Koronavirem nakažený Tom Hanks se dočkal propuštění z nemocniční izolace, kde strávil posledních několik dní. Do kontaktu s lidmi ovšem stále přijít nesmí. Jak populární herec zapeklitou situaci vyřešil?

Tom Hanks a jeho žena Rita se nakazili koronavirem v Austrálii. Podle jeho slov se cítili trochu unavení, objevily se u nich některé příznaky, např. zimnice nebo herečka. Testy byly u obou dvou pozitivní, a tak pár skončil v izolaci. V posledních hodinách ale došlo k posunu.

Populární herec s manželkou byli propuštěni z nemocnice v australském státě Queensland a zbytek izolace stráví v pronajatém domě. Webu zpravodajské televize CNN to potvrdil zástupce páru.

Hanks se svou ženou, která se živí filmovou produkcí, byli v Austrálii kvůli filmové biografie Elvise Presleyho. Produkce je nyní pozastavena, Hanks si má ve snímku zahrát zpěvákova manažera Toma Parkera.

Představitel Trosečníka či Forresta Gumpa už není jedinou nakaženou celebritou. Pozitivní test měla i někdejší Bond girl Olga Kurylenko, na výsledky pak čeká světoznámá topmodelka Heidi Klumová.

Témata: Tom Hanks