Bond girl Olga Kurylenko má koronavirus! Berte to vážně, vzkazuje!

Olga Kurylenko 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 10:10

Svět bondovek schytává kvůli koronaviru ránu za ranou. Nejprve došlo k odkladu premiéry dalšího pokračování série, teď se dokonce nakazila jedna z představitelek tzv. Bond girl. Olga Kurylenko to potvrdila na sociální síti.

Nákaza novým koronavirem se nevyhýbá ani celebritám. V Austrálii se jím nakazil slavný americký herec Tom Hanks a jeho manželka Rita. Představitel Trosečníka či Forresta Gumpa je tak nyní se svou ženou v izolaci.

Pozitivní test na přítomnost viru v těle včera přiznala také Olga Kurylenko, herečka původem z Ukrajiny. Nejvíce ji proslavila role Bond girl v bondovce Quantum of Solace z roku 2008, kde si zahrála po boku současného představitele agenta 007 Daniela Craiga.

„Jsem zavřená doma poté, co mě pozitivně testovali na koronavirus. Nemocná už jsem v podstatě skoro týden. Horečka a únava jsou moje hlavní příznaky. Opatrujte se a berte tuhle věc vážně!“ vzkázala lidem na svém instagramovém profilu.

V souvislosti s bondovkami nejde o první špatnou zprávu. Již několik dnů nazpět bylo oznámeno, že premiéra nového pokračování série s názvem Není čas zemřít bude o několik měsíců odložena. Craig se v chystaném snímku s rolí agenta Jamese Bonda rozloučí.

Témata: Olga Kurylenko Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)