Jasmina Alagič klesla kam až mohla? Pro reklamu využila i rodinu!

Jasmina Alagič 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. března 2020 18:39

Manželka rapera Rytmuse Jasmina Alagič už několikrát ukázala, že kvůli reklamě udělá skoro vše. Tentokrát to ale podle řadě lidí skutečně přehnala. Kvůli reklamě totiž využila i svou rodinu!

Není tajemství, že si celebrity za propagaci produktů na sociálních sítích nechávají pořádně zaplatit. To je ostatně i devízou Jasminy Alagič, která prakticky v každém druhém příspěvku propaguje nějaký produkt.

Ačkoliv příspěvky neoznačuje jako reklamu, je zjevné, že ji nejde o nic jiného, než si jen vydělat. Někdy tím ale dokáže znechutit spoustu lidí. 

Jak upozornil server Aha, Jasmina tentokrát k propagaci zneužila i svou rodinu. Ke společné fotografii s malým synem a babičkou přidala kojenecký produkt, což pro spoustu lidí působilo jako pěst na oko.

"Lidí vám tohle přijde fakt v pořádku? Vážně takhle dělat reklamu? Jasmině j*be," cituje server jeden z negativních komentářů. "Tak krásná fotka a musíš z ní udělat trapnou reklamu. Ale jako jo no, vydělávat na dětech a citech je jednoduché," komentuje další diskutující.

Témata: Jasmina Alagič