Koronavirem nakažený Tom Hanks: Má i další vážnou nemoc!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 18:15

Tom Hanks se v Austrálii nakazil koronavirem a zůstává s manželkou v izolaci. Populární hollywoodský herec má ještě další závažnou nemoc. Co to pro něj znamená?

Jak vás stars24.cz informoval, Tom Hanks se stal první celosvětově známou celebritou, která se nakazila novým koronavirem. Příznaky se u něj a jeho manželky Rity začaly projevovat během nynějšího pobytu v Austrálii.

„Cítili jsme se trochu unavení, jako by jsme byli nachlazení, a trochu nás bolelo po těle. Rita měla nějaké zimnice, které přicházely a odcházely. Také mírné horečky. My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,“ prozradil slavný herec.

Podle webu cas.sk mu přitom hrozí závažnější potíže. Před pár lety totiž přiznal, že má cukrovku, patří tedy do rizikové skupiny, která je koronavirem nejvíc ohrožená. 

Hanks i jeho žena se ovšem podle svých slov cítí dobře. Včera dokonce na instagramovém profilu sdíleli první fotografii z izolace, kde se momentálně nacházejí. 

Témata: Tom Hanks