Hollywood reaguje na koronavirus! Jednou o něm bude točit filmy, ale teď...

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 10:53

Hollywood a celý filmový průmysl už reaguje na šíření nového koronaviru. Diváci si podle všeho nedočkají řady dlouho očekávaných hitů v původně plánovaném termínu. Na které filmy a seriály si počkají o něco déle?

Už teď je jasné, že o tématu koronavirové nákazy jednoho dne v Hollywoodu natočí alespoň jeden film, momentálně se však ve studiích kvůli novému viru zastavil život. O dopadech šíření nemoci Covid-19 na filmový průmysl informuje web magazínu Forbes.

Disney pozastavuje produkci filmů i televizních pořadů, Netflix přerušil výrobu všeho v USA a Kanadě. Tato rozhodnutí připraví o práci nejen herce a filmové štáby, ale taky diváky, kteří se tak ve stanovených termínech nedočkají dlouho očekávaných filmů a seriálů.

Odklad nejspíš čeká remake filmů Malá mořská víla a Sám doma, ale i premiéru nové řady oblíbeného seriálu Chirurgové (Grey’s Anatomy). Na Netflixu se nejspíš bude týkat populárních Stranger Things.

Jak už vás stars24.cz informoval, novým koronavirem se již nakazila jedna velká hollywoodská hvězda. Tom Hanks s manželkou Ritou jsou nyní v izolaci v Austrálii, kde se nemocí nakazili. 

Témata: Hollywood studio Disney Netflix