Proč nechali Archieho doma? Meghan přiznala, že mu jde o zdraví!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 15:20 | Aktualizováno: 13. března 2020 22:05

Brity moc nepotěšilo, že se Harry a Meghan dostavili do Velké Británie bez syna Archieho, všichni totiž chtěli vidět, jak roste. Vévodkyně proto musela poskytnout vysvětlení. Proč chlapec nedorazil také?

Princ Harry a jeho žena Meghan se opět stali terčem kritiky, tentokrát za to, že syna Archieho nechali v Kanadě a do Velké Británie dorazili sami. Nelíbilo se to např. bývalému mluvčímu královny Dickiemu Arbiterovi, který to dal jasně najevo.

„Omlouvám se, ale neexistuje omluva pro to, že ho nevzali,“ řekl televizi Nine News Australia s tím, že vždycky existuje výmluva, třeba, že je „moc malý na létání“. „Je to zlomyslné a také nedomyšlené, královně Alžbětě bude v dubnu 94, nebude tu s námi navěky. Princi Philipovi bude v červenci dokonce 99, ten už tu také dlouho nebude,“ připomněl.

Nejnovější informace ale naznačují, že vévoda a vévodkyně chlapce nevzali kvůli obavám o jeho zdraví. Meghan se v pondělí setkala s 23 školáky v Buckinghamském paláci a řeč byla i o novém koronaviru a nemoci Covid-19.

„Rozhodnutí nechat Archieho doma v Kanadě neudělali ze zlomyslnosti, jak se někdo snažil naznačit, ale kvůli obavám o jeho zdraví v době hrozící globální pandemie,“ napsal sloupkař deníku Telegraph Bryony Gordon, který byl setkání s dětmi osobně přítomen.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle Princ Harry