Tom Hanks se nakazil koronavirem: PRVNÍ FOTO z izolace!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 10:21

Tom Hanks a jeho manželka Rita se v Austrálii nakazili novým koronavirem a museli do izolace, aby se zabránilo dalšímu šíření viru. Dnes fanoušky potěšili alespoň společnou fotografií.

Jak vás stars24.cz informoval, Tom Hanks se stal první celosvětově známou celebritou, která se nakazila novým koronavirem. S manželkou Ritou je přepadly zdravotní potíže během nynějšího pobytu v Austrálii.

„Cítili jsme se trochu unavení, jako by jsme byli nachlazení, a trochu nás bolelo po těle. Rita měla nějaké zimnice, které přicházely a odcházely. Také mírné horečky. My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,“ prozradil slavný herec.

Dnes brzy ráno sdílel pár první fotografii z izolace. „Nazdar, lidi. Rita a já chceme poděkovat všem, kdo se o nás tak dobře starají. Máme (nemoc) Covid-19 a jsme v izolaci, abychom nenakazili nikoho dalšího. U některých z nás to může být velice závažná nemoc,“ upozorňuje fanoušky.

„Jsou věci, které můžeme všichni udělat, abychom to překonali, když budeme poslouchat rady expertů a budeme k sobě navzájem ohleduplní,“ vzkázal lidem představitel Trosečníka nebo Forresta Gumpa.

Témata: Tom Hanks