Princ Harry si vévodkyni Meghan NEMĚL VZÍT? Něco se stalo!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2020 20:01 | Aktualizováno: 13. března 2020 20:06

Princ Harry a vévodkyně Meghan působí na první pohled jako pár dvou lidí pro sebe stvořených, experti z Velké Británie ale poukazují na zajímavé věci. Kupříkladu, že Američanka nebyla pro prince jasnou volbou.

Princ Harry a jeho budoucí manželka Meghan se poprvé setkali v roce 2016 díky společnému příteli, jehož jméno nehodlají nikdy prozradit. Za tři roky stihli okázalou královskou svatbu na hradě Windsor, stěhování do Frogmore Cottage i narození prvorozeného syna Archieho.

Podle britských odborníků změnilo jejich setkání především syna milované princezny Diany. „Je jak z jiné planety oproti Harrymu, jehož přerod z teenagera přes armádního důstojníka na nejpopulárnějšího člena královské rodiny jsme sledovali. Je úplně jiný, než jak jsme ho znali,“ řekl serveru Fabulous Digital expert Duncan Larcombe.

„Harry říká všechny správné věci, ale způsobem, který k němu nesedí, takže si lidé možná říkají: ‚Co se děje? Co se s ním stalo?‛ Myslím, že je teď nejšťastnější ve svém životě. Je stále zamilovaný, a když se lidé ožení, tak se změní,“ nechal se slyšet odborník na královskou rodinu.

Ačkoliv se Harry a Meghan jeví jako ideální pár, majitelka seznamky a expertka na vztahy Lara Aspreyová říká něco jiného. „Rozhodně bych Meghan nezvolila jako jasnou volbu pro Harryho, což ukazuje, že chemie je nepředvídatelná. Kdybych ji potkala, viděla bych to, sedí k sobě skvěle,“ řekla magazínu Hello!.

Témata: Princ Harry Meghan Markle