Koronavirus u Sarah Jessicy Parker: Zcela se zotaví, tvrdí lékař!

Sarah Jessica Parker

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 15:02

Nejen Tom Hanks. Koronavirus už se objevil i v rodině herečky a seriálové hvězdy Sarah Jessicy Parkerové. Podle lékaře to ale v tomto případě vypadá dobře.

Novým koronavirem už se po celém světě nakazila řada slavných osobností, mezi nimi politici, sportovci i celebrity. Jak vás stars24.cz informoval, testy virus potvrdily např. u slavného amerického herce Toma Hankse a jeho manželky Rity. V Hollywoodu ovšem nejde o jedinou postiženou rodinu.

Jak uvádí web magazínu Hello, koronavirus je i v rodině herečky Sarah Jessicy Parkerové. Nakazit se konkrétně měla sestra jejího manžela Matthewa Brodericka Janet. Cítila se špatně od chvíle, co se vrátila z konference ve státě Kentucky.

Zprávu potvrdila církev episkopalistů, ke které se Janet hlásí. „Současný stav Janet je stabilní, léčí se kvůli akutnímu zápalu plic. Dostává tu nejlepší péči a podle prognózy jejího doktora se zcela zotaví,“ oznámila dle webu.

Ozvala se dokonce i sama Janet. „Z nejhoršího už jsem venku,“ prohlásila a poděkovala ostatním lidem za modlitby za její uzdravení. V rodině si jistě všichni odvedle

Témata: Sarah Jessica Parker