Shannen Doherty: Uprostřed boje s rakovinou vyhrála soud!

Shannen Doherty 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 19:33

Shannen Doherty má uprostřed boje se zákeřnou rakovinou i mnoho jiných starostí. Známá seriálová herečka se soudí s pojišťovnou, po které chce peníze. Teď má alespoň malý důvod k radosti.

Počátkem února oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová, že opět bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Stejnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015.

Populární herečka šla s pravdou ven v televizním pořadu Good Morning America, jelikož věděla, že by její tajemství bylo vyzrazeno ve chvíli zveřejnění dokumentů k chystané žalobě na pojišťovací společnost. V těch bylo explicitně uvedeno, že Shannen nemá moc dobré vyhlídky.

Pokud šlo o hru na city, tak vyšla na výbornou. Podle webu televizní stanice Fox News soud rozhodl ve sporu se společností State Farm v její prospěch. Seriálová hvězda dostane 2 a půl tisíce dolarů (57 tisíc korun).

Shannen v boji se zákeřnou nemocí nejvíce pomáhá podpora přátel. Příznivcům už na instagramu ukázala kamarádku, která jí doprovází na procházky a radí jí ohledně jídel, a také trenérku, která jí podle jejích slov dává pořádně do těla. Držíme palce, aby to dobře dopadlo. 

Témata: Shannen Doherty