Harry Potter má koronavirus? Daniel Radcliffe se měl údajně nakazit!

Daniel Radcliffe

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 15:32 | Aktualizováno: 11. března 2020 22:02

Ve světě se šířily zvěsti o první celebritě nakažené novým koronavirem. Údajně jí měl být představitel Harryho Pottera, britský herec Daniel Radcliffe. Brzy se ale ukázalo, že je to celé trochu jinak.

Vzhledem k současné situaci na celém světě je asi jen otázkou času, kdy se potvrdí, že se novým koronavirem nakazila první slavná osobnost. Ostatně jedna taková zpráva už v posledních hodinách po internetu kolovala.

Na twitteru se objevila informace, že byl pozitivně testován herec Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera ze slavné kouzelnické ságy. O případu píše web britského rádia Capital. Zpráva se navíc objevila na účtu, který operoval s logem zpravodajství BBC.

Fanoušci populárního herce ihned začali zprávu sdílet a informace se tedy rychle šířila. Brzy ale vyšlo najevo, že Radcliffe nemocný není. „Daniel Radcliffe nemá koronavirus. Včera večer byl na jevišti. Je mu dobře,“ napsal správce jeho fanouškovské stránky.

Radcliffe již dávno není jen Harrym Potterem, se kterým strávil jedenáct let života a který ho proslavil po celém světě. Ve svých třiceti letech, které oslavil loni v létě, má na svém kontě kromě potterovské série řadu dalších filmových rolí, uplatnil se i v divadle a televizních seriálech.

Témata: Daniel Radcliffe Harry Potter