Harry a Meghan naposledy mezi svými: Zkouška ohněm!

Britští princové William a Harry s manželkami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 12:31

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají za sebou poslední akci před dubnovým odchodem a byla to opravdová zkouška ohněm. Setkali se totiž snad úplně s každým, kdo v královské rodině něco znamená. Jak to dopadlo?

Princ Harry loni přiznal jisté napětí ve vztahu s bratrem Williamem a lednovým rozhodnutím opustit řady britské královské rodiny to moc nevylepšil, spíš naopak. Podle prvotních náznaků se po něm spor synů prince Charlese ještě vyostřil. Proto všichni pozorně sledovali, jak k sobě bratři budou chovat v těchto dnech.

Harry a Meghan si momentálně plní poslední královské povinnosti ve službách monarchie. Patřila k nim i mše u příležitosti Dne Commonwealthu, která se konala ve Westminsterském opatství. Pár se tam střetl tváří v tvář snad se všemi významnými členy rodiny.

Žádné napětí ale očití svědci nezaznamenali. Web listu The Sun si naopak všiml, jak Meghan máváním zdraví vévodkyni Kate a říká jí „hello“. Její muž zase pozdravil Williama a dokonce se na něj i usmál.

Prince a vévodkyně se nestranili ani ostatní. Meghan se tak pustila do družného rozhovoru s princem Edwardem, zatímco se čekalo na příchod jeho matky, královny Alžběty. Vypadá to tedy, že žádná nevraživost vůči páru nepanuje.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)