Dara Rolins pod palbou kvůli koronaviru: Jsi sobec!

Dara Rolins 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 15:00

Paniku kolem nového koronaviru pocítila na vlastní kůži také Dara Rolins, která trávila poslední dny v zahraničí. Po návratu do Evropy se lidí nestranila, za což jí fanoušci důrazně pokárali.

Dara Rolins v posledních dnech poutala pozornost tím, že v New Yorku trávila čas s výrazně mladším rapperem Dalybem. Objevují se totiž spekulace, jestli netvoří pár. Oblíbená zpěvačka už je ovšem zpátky v Evropě, což fanouškům ohlásila na sociální síti. Možná to ale neměla dělat.

Pohledná modelka uvedla, že z letadla rovnou nasedla do auta a vyrazila na večerní vystoupení do Tater. Mnozí příznivci ale nedokázali pochopit, že se v době šíření nákazy novým koronavirem chová tak nezodpovědně. Není divu, že jí to dle webu pluska.sk lidé pořádně vytmavili.

Někdo radil třítýdenní karanténu, další byli ještě ostřejší. „I když v USA virus neevidují, letěla letadlem a teď, když se ruší velké akce, ona jde rovnou z letiště mezi stovku lidí vystupovat? Zvláštní,“ píše se v diskuzi. „Nedbá na ochranu veřejného zdraví, může být dalším potenciálním přenašečem a zdrojem viru,“ stálo v dalších vzkazech.

„Další celebrita, která si myslí, že pro ni nic neplatí. Však u nás by ji čekala pokuta 3 miliony za to, že nereagovala na esemesku s instrukcemi po návratu do ČR. Ona může mít imunitu OK, ale to neznamená, že to nemůže přenést na někoho, kdo to nemusí zvládnout. Je to sobecké,“ vzkázala Daře česká diskutující Eva.

Témata: Dara Rolins