Orlando Bloom: Vtipná reakce na těhotenství partnerky Katy Perry!

Orlando Bloom v Praze natáčí seriál Carnival Row 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 13:00

Orlando Bloom a Katy Perry se těší na prvního společného potomka, který by měl přijít na svět za pár měsíců. Hollywoodský herec reagoval na oznámení těhotenství vtipnou slovní hříčkou v angličtině.

Zatímco my se to dozvěděli až minulý týden, Orlando Bloom ví o tom, že se stane dvojnásobným otcem s největší pravděpodobností déle. Z manželství s Mirandou Kerrovou má devítiletého syna Flynna, teď očekává potomka s Katy Perry.

Jak vás stars24.cz informoval, americká zpěvačka oznámila těhotenství ve čtvrtek, a to poměrně originálním způsobem. Podobně jako česká zpěvačka Ewa Farna tak učinila prostřednictvím videoklipu k nové písničce.

Hvězdný hollywoodský herec, který v poslední době často natáčí v Česku, pochopitelně září štěstím. Radost dal najevo na instagramovém profilu, kde sdílel fotografii těhotné partnerky, kterou doprovodil komentářem, že „jen kvete“.

Anglicky mluvící fanoušci vtipnou slovní hříčku bezpochyby ocenili. Kvést se totiž anglicky řekne „bloom“, tedy shodně s příjmením Orlanda. První společný potomek by se herci a zpěvačce měl narodit v létě.

Témata: Orlando Bloom Katy Perry