Vážně nemocná Shannen Doherty se nevzdává: Díky nim jdu dál!

Shannen Doherty s kamarádkami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 21:58

Vážně nemocná herečka Shannen Dohertyová se nevzdává v boji s rakovinou prsu, ačkoliv jí lékaři diagnostikovali čtvrté stadium. Na sociální síti naopak soustavně představuje lidi, díky kterým jde dál.

Počátkem února oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová, že opět bojuje s rakovinou prsu. „Není to vždy jednoduché. Mám dny, kdy jsem v depresi nebo strašně líná, ale s pomocí přátel jdu dál,“ svěřila se na sociální síti.

Nejvíce jí pomáhá podpora přátel. Příznivcům už na instagramu ukázala kamarádku, která jí doprovází na procházky a radí jí ohledně jídel, a také trenérku, která jí podle jejích slov dává pořádně do těla. Tím to ale nekončí.

Shannen zveřejnila fotografii s dalšími kamarádkami, které v těchto těžkých chvílích stojí po jejím boku. Ostatně jedné z nich už před pár dny věnovala americká herečka dojemný vzkaz.

„Jsem šťastné děvče. Tahle žena stojí po mém boku od chvíle, co jsme se poprvé setkali. Vždycky se spolu hodně smějeme, vždycky máme hluboké konverzace a snažíme se jedna druhou povzbudit. Přátelé, jako je ona, jsou vzácní a drahocenní,“ napsala. 

Témata: Shannen Doherty