Napětí se dalo krájet! Královna a Meghan se viděli poprvé od velkého oznámení!

Meghan Markle a Alžběta II. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 19:53 | Aktualizováno: 9. března 2020 15:01

V lednu oznámili princ Harry a jeho žena Meghan, že chtějí žít normální život mimo královskou rodinu. Dnes se poprvé od této chvíle viděly vévodkyně a královna Alžběta. Jak to dopadlo?

Princ Harry tráví poslední dny ve Velké Británii a čas už si našel i na setkání se svou babičkou, královnou Alžbětou. Panovnice měla rozhovor s vnukem ukončit slovy, že Harry „je milován a má možnost se kdykoliv vrátit“. Zdroje z okolí královské rodiny konstatují, že toho oba měli mnoho na srdci.

V průběhu tohoto týdne dorazila na Ostrovy i vévodkyně Meghan, aby svého manžela doprovázela na posledních akcích, které pár ve službách monarchie absolvuje. I ona se setkala s panovnicí.

Královna totiž udělala velkorysé gesto. Podle informací webu thesun.co.uk od zdrojů blízkých královské rodině pozvala Harryho i jeho ženu, aby ji v neděli doprovodili na bohoslužbu ve Windsoru.

„Bylo to opravdu vlídné gesto, že je královna pozvala do kostela. Ukazuje to, že ti dva jsou pořád její rodina. A jako rodina se všichni mají rádi,“ konstatoval zdroj magazínu People s tím, že Alžběta tak pár podpořila v jeho rozhodnutí.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Princ Harry královská rodina (gbr)