Brad Pitt opět v seriálu Přátelé? Jennifer Aniston ho prý přesvědčuje!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 17:45

Brad Pitt se v minulosti objevil v epizodní roli v seriálu Přátelé, to bylo ještě v době, kdy žil s Jennifer Anistonovou. Teď k sobě exmanželé mají opět blízko. Zopakují si hraní v sitcomu bok po boku?

Kolem návratu seriálu Přátelé a angažmá Jennifer Anistonové v něm kolují po internetu velice zajímavé informace. Web britského listu The Sun už dementoval informaci, podle které představitelku servírky Rachel přesvědčil k přijetí nabídky bývalý manžel Brad Pitt.

Čerstvý držitel Oscara figuruje i v článku, který označil za nepravdivý server Gossip Cop. Podle magazínu Woman’s Day chce Anistonová slavného expartnera přesvědčit, aby se v chystaném projektu objevil. 

„Bylo by to velké, kdyby Brada přesvědčila. Jen si myslí, že je to možné. Strašně touží po tom dát fanouškům něco, na co jen tak nezapomenou,” tvrdí blíže nespecifikovaný zdroj magazínu.

Pitt se v minulosti v kultovním sitcomu objevil. Menší roli dostal v jedné epizodě v roce 2001, kdy byl s Anistonovou ženatý. Tehdy hrál někdejšího středoškolského spolužáka její postavy.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Přátelé